Počeo prvi krug dokapitalizacije NLB-a

Bez autora
Mar 07 2011

Danas je započeo prvi krug dokapitalizacije Nove Ljubljanske banke (NLB) koji traje do 30. ožujka. Cijena dionice iznosi 116 eura, a u prvom će ih krugu moći uplatiti i upisati postojeći dioničari. U drugom će krugu prodaje, koji će trajati osam dana, ostalim će ulagateljima na raspolaganju biti preostale nove dionice koje ne budu upisane i uplaćene u prvom krugu. Dokapitalizacija, čija predviđena vrijednost iznosi 250 milijuna eura i nema prag uspješnosti, odvijat će se izdavanjem najviše 2,155.173 nove dionice s pravom glasa. Knjigovodstvena vrijednost dionice je krajem 2010. iznosila 114 eura.

Počeo prvi krug dokapitalizacije NLB-aDanas je započeo prvi krug dokapitalizacije Nove Ljubljanske banke (NLB) koji traje do 30. ožujka, poručila je najveća slovenska banka.

Cijena dionice iznosi 116 eura, a u prvom će ih krugu moći uplatiti i upisati postojeći dioničari. U drugom će krugu prodaje, koji će trajati osam dana, ostalim će ulagateljima na raspolaganju biti preostale nove dionice koje ne budu upisane i uplaćene u prvom krugu.

Dokapitalizacija, čija predviđena vrijednost iznosi 250 milijuna eura i nema prag uspješnosti, odvijat će se izdavanjem najviše 2,155.173 nove dionice s pravom glasa. Knjigovodstvena vrijednost dionice je krajem 2010. iznosila 114 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik